Home Crame RecomandateDomeniile Averesti Averesti – trei medalii de aur la Concursul International de Roseuri

Averesti – trei medalii de aur la Concursul International de Roseuri

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Romania a castigat 10 dintre cele 18 medalii de aur ale Concursului International de Vinuri Rose, cel mai premiat dintre producatori fiind Domeniile Averesti, cu aur pentru Busuioaca de Averesti Nativa, Merlot Rose si Spectrum, Busuioaca produsa exclusiv pentru programul Carrefour Deschidem Vinul Romanesc.

Conicidenta a facut ca medaliile sa fie anuntate exact cand echipa Wines of Romania se afla in Venetia, filmand un episod dedicat Busuioacei Nativa, vin ales ca fiind reprezentativ pentru soiurile autohtone si un bun exemplu al standardului de calitate la care se poate astepta un iubitor de vin mai putin familiarizat cu vinurile din Romania.

Nativa – care se va numi in curand Nativus – este un vin generos si invitant, foarte elegant, cu arome intense de zmeura, fragute, portocale rosii, busuioc si inflexiuni citrice care il fac crocant si suculent.

Nu putem decat sa ne bucuram ca increderea pe care am investit-o in acest vin (si producator, devenit de altfel partener Gold al WoR) a fost reconfirmata de un juriu international.

RECOMANDARI