Home Concursuri Festivalul si concursul Vin la Munte se intorc la Brasov pe 1 si 2 aprilie

Festivalul si concursul Vin la Munte se intorc la Brasov pe 1 si 2 aprilie

by Wines of Romania
0 Comment
Vin la Munte

- Vin la Munte -

Pe 1 si 2 aprilie, Brasovul gazduieste festivalul si concursul Vin la Munte, un eveniment dedicat exclusiv vinurilor create special pentru restaurante, magazine specializate sau colectionari. Evenimentul va avea loc la Hotelul Qosmo din Brasov si va gazdui peste 700 de vinuri de la 90 de crame din Romania si din Republica Moldova, Italia, Franta, Spania, Georgia, Armenia, Serbia, Austria si alte tari cu traditie in vinificatie. 

Conform comunicatului organizatorilor, iubitorii de vin vor avea ocazia sa participe la lansari de carte, lansari oficiale de crame si noi etichete, dar si sa descopere vinurile premiate în preziua festivalului, în cadrul traditionalului concurs Vin la Munte.

Sunt, de asemenea, confirmate deja trei masterclass-uri:

  • Oltenia, Mica Romanie viticola, prezentare vinuri de portofoliu Justin Urucu, crama VINALTUS;
  • Pairing cu trabucuri premium si superpremium, sustinut de Lerida International;
  • Tehnologia vinurilor spumante, sustinut de crama Petro Vaselo

Festivalul Vin la Munte este organizat de Le Sommelier Depot, in parteneriat cu Selgros. Juriul concursului este alcatuit din oenologi, somelieri, Cavaleri OEVE, jurnalisti si bloggeri de vin.

Puteti descoperi lista completa a expozantilor si partenerilor, precum si acces la bilete pe site-ul evenimentului, www.vinlamunte.ro.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES