Home Evenimente Numar record de producatori la editia de primavara a RO – Wine | The International Wine Festival of Romania

Numar record de producatori la editia de primavara a RO – Wine | The International Wine Festival of Romania

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Sase sute de etichete de vinuri premium, de la 117 producatori de vinuri din Romania, SUA, Franta, Italia, Argentina, Noua Zeelanda, spumante de top din Champagne, bere craft si cafea de specialitate: sunt doar cateva dintre irezistibilele puncte de atractie pe care vor avea ocazia sa le descopere vizitatorii festivalului RO-Wine – editia de primavara – ce se va desfasura în zilele de 21 si 22 mai, la Fratelli Bucuresti.

Festivalul va cuprinde si o zona dedicata exclusiv vinurilor din Republica Moldova, o sectiune speciala de vinuri bio din Italia, o zona gourmet reprezentata de selectii de specialitati internationale. În plus, în zona de panificatie, participantii vor avea la dispozitie de la produse de patiserie fina – de inspiratie franceza, pregatite pe loc -, pana la varietati de paine.

La aceasta editie s-au inscris profesionisti din toata tara – reprezentanti a numeroase crame din Romania, ai unor magazine de vinuri, ai unor hoteluri, importatori, promotori ai enoturismului romanesc, distribuitori, proprietari de restaurante -, dar si din strainatate, veniti special pentru aceasta editie.

Editia din mai 2022 a RO-Wine se va desfasura pe o suprafata mult mai extinsa decat cele anterioare si va fi alcatuita din mai multe sali de degustare, lounge-uri amenajate special, dedicate relaxarii si socializarii vizitatorilor si partenerilor, sala pentru masterclass-uri si prezentari sustinute de personalitati din lumea vinului.

Ca la fiecare editie, accesul pentru toti cei implicati în piata de vinuri sau HoReCa este gratuit, în baza înregistrarii prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, romaniawinefestival.com.

Fiecare masterclass va fi dedicat profesionistilor din industrie, iar accesul se va face exclusiv cu invitatie.

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul oficial al evenimentului, sau în aria de acces a festivalului. Un bilet ce garanteaza accesul pentru o zi costa 80 de lei, în timp ce un abonament pentru cele doua zile de festival poate fi achizitionat pentru 140 de lei.

„Am inceput acest an cu o editie de succes, care a avut loc la Cluj, iar aceasta editie din mai – 21 si 22 – este cea mai complexa din istoria festivalului RO-Wine. Pe langa numarul mare de crame din Romania si strainatate, avem numerosi profesionisti care si-au anuntat participarea la singurul festival de vinuri premium din Romania. Reprezentantii cramelor romanesti vor putea sa isi promoveze atat vinurile, cat si enoturismul, o categorie din ce in ce mai dinamica si in industria vinului din Romania. Suntem nerabdatori sa ne revedem, curand, în Bucuresti”, a declarat Marinela Ardelean, coorganizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

„Le multumim producatorilor care s-au inscris intr-un numar record si asteptam cu entuziasm sa degustam o selectie speciala de vinuri din toata lumea”, a adaugat si Liviu Popescu, coorganizator al festivalului, la randul sau.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES