Home Stiri Povesti cu Vinuri Romanesti si-a desemnat castigatorii

Povesti cu Vinuri Romanesti si-a desemnat castigatorii

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Crama Daiconi (Merlot), Crama Triterra (Cabernet Sauvignon rose) si Minciuna Lica (Sauvignon Blanc) au castigat primele locuri la editia a VII-a a concursului Povesti cu Vinuri Romanesti.

Organizat de catre BASF Romania, cu sprijinul Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, concursul se adreseaza exclusiv producatorilor mici si mijlocii, care exploateaza mai putin de 100 de hectare de vita-de-vie, premiile fiind menite sa ajute cramele in dezvoltarea lor ulterioara.

In afara de cele mai bune vinuri, concursul premiaza si cea mai frumoasa eticheta – anul acesta titlul a fost adjudecat de Riesling-ul Italian “Inceputuri”, de la Mosia Domneasca Panciu – si cea mai creativa eticheta – premiu castigat de Taine – De esti nazdravana, de la acelasi producator.

Dincolo de rezultatele juriului oficial, un juriu de influenceri invitati sa deguste cele 36 de vinuri finaliste si-a ales, de asemenea, vinurile favorite. Castigatorii din 2022 au fost Minciuna Lica – Tamaioasa Romaneasca, Crama Hamangia – Cabernet Sauvignon rose si PFA Stegariu Florin (Crama Strunga) – Feteasca Neagra dulce.

Descopera toate vinurile premiate aici: https://www.agro.basf.ro/ro/concurs-vinuri/editia-curenta/etapa-finala/

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES